sjukling igen

Camilla började hosta härom kvällen men bara på kvällarna och i tisdags hade hon över 39 grader på kvällen men så gott som feberfri igår. Men igår kväll körde hostan igång igen och lite höjd temp hade hon.
 Hostan har hållit mig och Camilla vaken sen halv 3 inatt med bara kortare sömnstunder. Viktor var vaken någon timme med och Peter likaså.
När klockan var 5 tyckte C att VIktor skulle väckas men det lyckades jag hindra. Vid 7 var hela familjen vaken och det var inte riktigt vad vi önskade då. Strax efter 10 på förmiddagen knoppade Milla in och sov till efter 12.30. Återstår att se till kvällen hur det går att lägga henne då.

Igår var det så varmt och kvavt ute så vi tog och åkte ut till Eltebo för att testa barnens nya flytvästar. Camilla var en fegis men så här i efterhand var det kanske sjukdomen som tog ut sin rätt.
Däremot Viktor badade som en tok. Han fick hoppa i från bryggan medan Peter höll i hans händer och det var tydligen jättekul. Inne vid stranden fortsatte han att hoppa i vattnet. Efter ett tag fick de bada utan flytvästar för de var ju på för att de skulle känna av hur de känns när de blir våta.

Camilla har nu varit utan blöja sen i måndags. Vi sa att hon skulle få en cykel om hon slutade med blöjan och än så länge fungerar det bra. Behövs bara en påminnelse om cykeln när hon inte vill gå på toa så går hon. Imorgon eller på lördag blir det en resa till Köpis för att inhandla en cykel åt lilla donnan.

Kommentarer:

1 Lotta J:

Hej,Hej!!

hoppas hostan ger sig och att lilla fröken blir riktigt piggelin igen :)

Oj vad kul med en cykel!!

Vi kanske ses på lördag hos mamms över en kopp kaffe å tårta!!!! :)

Ha d gött!!

Kommentera här: