söndag 30 juni

En härlig dag med finväder.
Har pysslat på hemma idag. Husvagnen är dammsugen och moppad så nu är den fräsch till semestern. Har skrivit en lista på saker som ska tas ut i vagnen och vad som behövs köpas till. Är lite krångligt som nu när vissa saker ska bäras emellan hus och vagn.
 
Blev ingen motionerande idag heller. Har iofs sprungit runt här och grejat men ingen promenad el dyl.
Vill bli riktigt bra i benet först.
 
Fågelungarna har full med fjädrar nu och är pigga och vakna när man kommer dit. De ligger alldeles stilla men man ser hur de kikar på en. Enligt fågelböckerna så blir det på onsdag de ska vara flygfärdiga. Jag får hoppas att de väntar med att flyga tills jag kommit från jobbet och kan följa första turerna. 10 dygn idag.
 
 

Lördag 29 juni

Ännu en dag har gått.
Barnen och jag har varit hemma idag och gjort ingenting. Jo jag har städat men inget annat.
 
Peter har åkt med till Eckerö över dagen med jobbet. Får se när han kommer hem. Så idag blev det ingen träning heller.
 
Har inte tränat sen tisdagens Hohällabravad. Benet har gjort ont men bättre dag för dag. Idag har det knappt känts av. Ska ut imorgon tänkte jag och iaf promenera.
 
Småbebisarna är snart fullt befjädrade.
 

Fredag 28 juni

 
En lugn dag idag. Har inte gjort många knop idag förutom att jag jobbat förstås. Har två veckor kvar till semestern, känns bra långt nu.
 
Camilla har haft sin kompis Siri här på eftermiddagen. Det märks att hon varit sjuk för hon får rejäla hostattacker ibland när hon härjar för mycket.
 
Vi har fönstret i köket öppet och nu på kvällningen hör jag bra hur någon idiot kör omkring så däcken tjuter. Man har inte mycket bakom pannbenet om man beter sig så i trafiken. Kan ju hända så mycket tråkigheter om man tappar kontrollen över bilen.
 
Mina små bebisar växer iaf så det knakar. Snart dags för dom att stå på egna ben. 8 dagar idag.