tisdag 30 april

Är ute i Ältebo och firar sista april som vi brukar göra. Är bra många år vi varit här nu på aprils sista dag. Hade väldigt trevligt vid kasen med nya bekantskaper. Blir kul att komma ut i sommar och känna lite mer folk vid stranden. Camilla fick vara bandklippare när de invigde "ketchupbordet" vid eldplatsen. Husvagnen står redo för oss inatt.

måndag 29 april

Har hunnit med att kratta på gården lite och plockat undan barnens alla leksaker som har legat precis utanför dörren. Vilken skillnad det blev på bara några minuters arbete. Vilar idag från motion men hoppas få in en runda imorgon bitti. Har sagt det förr, jag vet, men någon gång borde det hända när jag tänker så. Ska gå ut i husvagnen med lite grejer till imorgon för då blir premiärturen till Ältebo precis som förra året. Hoppas att Viktor slipper bli sjuk iår.

söndag 28 april

Sista söndagen för månaden. Har varit borta hela dagen. Åkte till syrran i Bergby på Me and I party idag. Mycket fint som vanligt och go fika bjöds det på. Vi blev kvar och åt sen lunch och efter det fick Viktor och Camilla åka en vända på fyrhjuling. Lyckliga barn efteråt. Tog en vända i skogen idag med. Gps'en fungerade bättre idag men så klart lyckades ju jag stänga av den efter 3km och upptäckte det efter ett par hundra meter. Blev mycket löpning efter skogsstigar och elljusspåret. Kändes jättebra idag att springa. Blev närmare 7km. Såg 5 rådjur och 2 harar. Imorgon blir det vila skulle jag tro.