torsdag 30 dec

Snart är detta året till ända. Har gått fort och det har hänt mycket. Försöker mig på  en sammanställning om någon dag tror jag.

Idag fick jag intagningsbesked från högskolan att jag får börja till våren. Det är ännu inte klart vilka/vilken kurs jag ska gå så det hoppas jag få veta nästa vecka. Hoppas att det inte är så mycket då jag tänkt arbeta under tiden. Ska faktiskt bli kul att läsa igen, trodde jag inte att jag skulle säga någon gång, men man ska aldrig säga aldrig :).

Jag har inte varit ner i pannrummet än och kollat om det är klart men jag hoppas att det bara är att elda imorgon. Peter har nog mer information än mig om den biten.

onsdag

Gick riktigt bra att kliva upp imorse och komma iväg, var lite segt på jobbet eftersom vi bara hade 5 barn idag. Hade tur som fick gå hem tidigare.

Äntligen har vi fått in nya pannan. Allt blir klart imorgon med installationen så  sen är det bara att elda på.

Har fått kontakt med gamla klasskompisar från Nytorp på Facebook. Det är så roligt att chatta med dom. Idag har det varit en riktig nostalgitripp med massor av foton från skolan. Tänk att det är 20 år sedan vi slutade nu till sommaren. Vi ligger i planeringsstadiet för att göra en återträff under våren. Bestämdes idag så vi har inte kommit längre än att lokal är fixad, iofs är det en stor bit men ändå.

tisdag

På annandagen hade jag utsläpp av hästarna. Viktor och Camilla sov ända till kl 9 vilket är rekord för dom båda så hästarna fick vänta ett tag på att gå ut. På vägen var det oplogat och inte blev det mindre snö i Bro. Fick åka en omväg för att komma in på stallplan. Var säkert 2 dec nysnö på vägarna. Fick skotta mig in i stallet där det låg en driva mot porten och sen pulsa i knähögt snö med hästarna till hagen. 

Igår hade jag semester så jag träffade Nelly och Linda som var hit och åkte pulka/snowracer med oss. Kul att vi äntligen fick träffas och snacka lite strunt.

 Idag var det full fart på jobbet idag. Eller inte, vi hade 6 barn på 4 vuxna och värre blir det. På torsdag skulle vi ha 3 barn.  Imorgon börjar jag 6.15 i Sandviken så det blir att kliva upp görtidigt..

Imorgon kommer de och börjar installera pannan så snart är det slut på friden. Då är det dags att börja släpa ved igen. Hoppas det går fort att få in pannan.