lördag

Jobbar och sliter. Vi har haft minst ett möte i veckan med jobbet sen jag började.

Ikväll ska jag ut och äta med stallkompisarna, ska bli kul och skönt att göra något utan barnen att hålla reda på.

Jag och Camilla var ner och handlade medan Peter och Viktor var hemma och städade idag. Träffade brorsan Rickard med familj och mamma och pappa. Inne på affären mötte vi Barbro, alltid lika roligt ;). Inga gummiband blev det, får bli en annan dag.

Vändplanen är sågott som klar utanför. Nu är det väl bara att vänta till våren innan det blir asfalterat klart då. Måste tydligen vara varmgrader en längre tid innan de kan lägga nytt asfalt.
Blev en bra backe för Camilla och Viktor att åka på rumpan i när de grävde ur för planen.

Hade hoppats på att Camillas säkerhetsväst hade kommit till imorgon men det har den ju inte gjort. Har köpt både väst och "stigbygelkåpor" så det blir lite säkrare när hon rider. Får ta en vända ändå imorgon.

härlig höstdag

Idag har jag och Camilla varit till stallet och ridit. Har gjort iordning Andys första sadel åt Camilla med korta stigläder och handtag så hon sitter bra på hästryggen. Vi gick runt "tusen ting", jag först med Andy i grimskaft efter mig med en stolt ryttarinna på ryggen. Vi var även ner på ridbanan där hon fick träna att styra själv men det får vi träna på hemma på gunghästen tror jag.
Andy skötte sig som vanlig utmärkt som den gentleman han är.

Igår hälsade vi på hos mina föräldrar och lekte lite med kusin Tindra som var där. Åkte förbi kyrkogården på vägen hem och "hälsade" på mina och Peters morföräldrar.

I fredags var ja till Hammarby och hälsade på mitt gamla jobb. Saknar alla goa ungar och personalen där. 

Har påbörjat handling av julklappar nu. Hittade lite saker på Toysrus när vi var in och handlade med jobbet i onsdags.

tisdag 2 november

Uj uj vad tiden går. Var väldans länge sen jag var in och skrev nu men orken har inte infunnit sig.
 
Har ju hänt en del sen senaste inlägget. Får väl ta och rabbla lite tänkte jag.

Först och främst har jag bytt arbetsplats. Fick inte var kvar i Hammarby när vikariatet gick ut den 1 oktober. Fick flytta till Smassens förskola där jag är resurs i ett arbetslag som har ett barn med en lättare cp skada. Både jag o personalen i Hby ville att jag skulle stanna men det gick inte. Hoppas på att det dyker upp en lösning på det.

Barnen har varit sjuka några vändor till. Just nu är båda sjuka med feber och hosta. Har nog inte hostat så mycket tidigare som de gör nu. Natten som var sov vi kanske 4 timmar sammanlagt. Hoppas på mer inatt.

Ilördags hade vi äntligen klädbytardagen som vi sett fram emot länge nu. Det var ett lyckat arrangemang där jag drog in ca 600:- vilket jag tror var en rätt vanlig summa bland oss säljare. Vi fick iaf blodad tand och det blir nog en uppföljning till våren.

Vi har även varit på Wilmas dop.

Kusinträff i Åbyggeby har vi hunnit med oxå. Min kusin Karolina hade en jättefin nybyggd villa där vi träffades en lördag och hade mysigt. Viktor fastnade för en motorcykel som han åkte omkring på nästan hela tiden där. En julklapp mindre att fundera ut.

Har säkert hänt en del mer som jag glömt.

Jo vägen... Den ständiga följetången...

De har brutit upp asfalten här utanför och fyllt på med sten och grus. Så nu har vi haft begränsad framkomlighet igen under de senaste veckorna. MEN det bästa av allt med detta är att vi kommer att få en vändplan här utanför. De håller på att gräva ut i "kullen" på andra sidan vägen där det bli en asfalterad plan. Blir kanon när barnen ska börja cykla.

Nu får vi hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa uppdatering igen.

Ha det gott.