Mycket nu

Är mycket nu när man börjat jobba igen.
Förra veckan var ju barnen hemma mån-tisdag och var sjuka. Onsdag var de tillbaka igen och var pigga även om de var snoriga.
Dagarna flyter på när man jobbar så att blogga orkar jag inte och det känns inte som man har något att skriva om.

Onsdag efter jobb och dagis så åkte jag och barnen till Sandviken och letade efter en tröja åt Peter men hittade ingen som vi ville ha. Passade även på att åka ut o kika på Peters jobb med barnen.

Sen tors- fre jobbade jag sent så då var det hem o äta o sova som gällde nästan. De han med en stunds leka också.

I lördags hade vi mycket för oss. Jag  och Camilla drog in till köpis direkt på morgonen efter frukost. Vi gick i affärer och fikade lite och gick lite mer i affärer. Jättemysigt hade vi med en mor/dotterdag. Vi köpte en tröja på HM åt Peter och en fin klänning med tyll åt Camilla. 
Hemma igen provade Camilla klänningen och fick snurra och visa upp sig. När hon provat klart ville Viktor prova klänningen och det var klart att han fick det. Direkt han fått på klänningen körde han igång och snurra och snurra och snurra. 
Sen var det dags att åka till Hanna på våffelfest. Jättetrevligt hade vi och fick goda våfflor och fikabröd. Vi var 5 mammor och 9 barn.

Efter det var det bara att stressa hem och fixa det sista hemma innan det var dags att ge sig iväg på kräftfest. Barnens farmor Gunbritt kom och var barnvakt. Tur vi ha föräldrar som ställer upp vid behov.
Vi hade roligt på festen och skrattade och sjöng mycket. De hade ordnat tipspromenad och delat upp oss i tvåmannalag. Jag och Magnus vann ju så klart efter en utslagsfråga. Andra året i rad jag är i final nu. Jag fick en fin ryggsäck och ståltermos som ABB sponsrat. 
Jag mådde bra på söndagen den här gången iaf. 

Söndag kväll blev Camilla dålig igen med feber. Igår var det planeringsdag så Peter var ledig ändå från jobbet och idag börjar han sent. Mamma är barnvakt nu på em eftersom jag ska ha avdelningsmöte efter jobbet. 
Imorgon är det min tur att vabba igen. 

sjukt

Jaha vi han med nästan en hel vecka på arbete/dagis innan vi blev sjuka. Jag har rosslat och snorat hela veckan men är bättre nu. Natten till fredag vaknade Viktor och var varm. Det var bara att hålla sig hemma från jobbet  med honom. Vet inte vad det var men han var risig i kistan och jätteklängig hela dagen. Igår var han bra igen men Camilla började hosta och snora.
Camilla är risig idag och har sovit bra mycket på fm men ser piggare ut nu. Ialla fall imorgon blir hon hemma sen får vi se hur det blir.

Annars har veckan som gått flutit på bra. Barnen har verkligen fungerat på dagis och inte alls varit ledsna nån gång under dagen. I torsdags både hämtade och lämnade jag barnen. Viktor grinade när jag lämnade honom till fröken men han hade slutat när jag kom fram till "vinkfönstret" så det var skönt. Annars är ju han en liten mammagris.

Jag trivs verkligen bra på mitt nya jobb. Är en i gänget fast jag är ny och troligen inte blir kvar länge men mina åsikter räknas ändå och de frågar mig vad jag tycker. Lagom långt att åka är det också.

Igår slog jag på stort och bakade. Smulpajsmuffins med blåbär. De ni. Goda var de också, har några kvar som vi kan smaska på.

Kryssningen

Äntligen orkar jag skriva efter kryssningen.
Inte för att jag varit dålig men sent hem på lördagen och sen har jag börjat arbeta igen.

Kryssningen var skönt att komma iväg på. Vi åkte buss ner och utanför Valbo öppnade jag första alkoläsken av 2 på resan ned.  Tog en jädra tid att komma till Stockholm åkte 11 från Sandviken och va i Sthlm 15. Vi gjorde längre stopp i Tierp och i Gryttjom. Åt en supergod hamburgare på en krog innan båtresan.

Vi åkte ju med Gunilla o Håkan som vi känner sen förut men även med deras vänner Micke och Irene, Lotta och Hasse. Väldans trevligt hade vi iaf med mycket skratt. Tyckte inte att jag drack så mycket men tillräckligt för att bli liggande hela lördagen tydligen. Drack dåligt med vatten på fredagen så det var nog det som var felet.

Hytten vi bokat var en lyxhytt och det var jag glad för. Vi hade dubbelsäng och tv så jag kunde slappa bra på lördagen. Peter gick med de andra och käkade lunch så han fick i sig något. Själv åt jag en banan innan jag klev på bussen vid halv fyra,där åt jag lite salta pinnar.

Tillbaka i Sandviken skulle Gunillas pappa hämta oss. Han kom parkerade bilen och sen ville inte bilen starta mer. Gunillas dotter fick ta deras andra bil och hämta oss så efter lite krångel kom vi hem.
Barnen hade haft det jättebra med farmor och de sov när vi kom hem men Camilla vaknade till och kom och mös i soffan en stund.

Igår började jag jobba igen efter att ha varit hemma i 2,5 år med mina knodd. Peter lämnade barnen och det gick lika bra som det gjorde under inskolningen. Viktor grinade iofs när han åkte men det gick över fort och sen var det full rulle. Inte var det nån jättebrådska att åka hem heller när jag kom.

På jobbet trivs jag jättebra. Är verkligen roligt folk som arbetar där. Blev en i gänget direkt även om jag bara blir där nån månad. Hoppas att jag får vara kvar länge där.

Hade veterinär ute idag som kollade Andys tänder. Det såg bättre ut än räknat med tanke på hans ålder(24 år).