påsklunch

Har vart på påsklunch i Kungsgården idag med öppna förskolan. Det var skönt att få komma ut och träffa lite folk igen efter isoleringen förra veckan.

Nu är vi äntligen friska från magsjukan. Ungarna äter ikapp känns det som.

Var på klädförsäljning i Kungsgården i fredags lite snabbt o kolla efter overall åt Camilla och fårskinnstofflor åt Viktor men hittade inget där.
Hade budat på tofflor åt Viktor på tradera så de vann jag. 42:- för sprillans nya fårskinn med frakt.
På lördagen packade jag in barnen i bilen och sen åkte vi först till Kanalkyrkans klädbytar dag och där hittade jag en jättefin overall för 30:-, såg nästan oanvänd ut.  Så jag hade tur ändå o fick tag på det jag skulle.
Var in på Ove Jansson och småhandlade lite oxå. Det gick riktigt bra trots att Camilla fick gå och jag hade Viktor i sulkyn. Ibland traskade hon iväg men på det stora hela var hon duktig.

I fredags kom de och började med vägen. De kolade vid 2 brunnar här utanför så vi har Toyotan parkerad hos grannen för att kunna ta oss någonstans.  Vägen är avstängd.
Ingen tidning fick vi igår heller för tidingsbudet går inte upp med den. Idag när vi kom från Kgd såg jag morgonens tidning satt i en buske. Tur att det snöade och inte regnade för den var inte så blöt. Få se hur det blir med posten om vi får nån eller hur det blir. Dåligt med information är det från kommuns sida.

Bättre idag

Än så länge mår barnen bra idag. Viktor har lite jobbigt att äta idag men banan går alltid ner.

Här är några bilder på gobitarna. Viktor kör sin Anna Anka imitation och Camilla posar som den världsvana modell hon är.

igen

Den glädjen varade inte länge. Viktor spydde upp vällingen idag. Nybadad som han var. Fast han fick ju duscha en gång till.

Här kommer en bild på stolta ryttarinnorna Camilla och Nelly då vi var till stallet och de fick rida Andy.