torsdag 17 juni

Är på bättre humör idag än sist jag skrev. Har fortfarande inte hört något om jobb men orkar inte lägga nån energi på det. Bara ibland poppar det upp men sånt är livet.

I söndags var vi till Furuvik igen. Barnen tycker det är kul att kika på djuren och mamman och pappan tycker det är skönt att komma ut på en utflykt. Vädret var lika bra den här gången oxå, varmt men inte för varmt.

Barnen blev förkylda i helgen men det är redan bättre. Camilla stackarn gick en vända mot myggen en natt och förlorade. Hon hade 5-6 blemor i ansiktet när hon vaknade och 1 satt precis under ögat så hon fick en blåtira där, såg inte rolig ut alls.

Igår gjorde vi klart 1 till hage, saknas bara handtagen och ström så kan pållarna flytta över dit.

ingen placering ännu

blir så jävla less och ledsen. De sa att placeringarna skulle vara klara den 10.e juni. Skickade meil till hon som håller i placeringarna och fick svar att det inte alls är klart. Har jag inte hört annat så går jag tillbaka till Bullerbyn i augusti  tills de har en placering åt mig. Är tydligen ett överskott av både barnskötare och förskollärare i kommunen.
Hur ska vi nu tänka, ska vi byta bilar o köpa fler barnstolar eller avvakta?
Det är tacken man får när man är hemma med barn att gå i ovissheten istället för att få njuta av sista dagarn hemma med barnen.

vägen klar

förra veckan blev då vägen klar. Iofs är det asfaltering kvar men det kan vi leva med ett tag. Bara vi kan köra med bil hela vägen till huset är vi nöjda.

Igår kväll gjorde vi klart med alla stolpar i två nya hagar. Nu väntar vi på att Pelle ska trycka ner stolpen och att tråd och isolatorer ska komma så vi får sätta de på plats.  Men det tyngsta o jobbigaste är fixat nu. Snart får hästarna komma till en stor o kuperad hage med en del gräs i.

Igår var jag och Sanna med barn till Köpis och gjorde av med lite skattepengar. Viktor fick nya jeans och skor, Camilla fick nya skor och själv fick jag trevligt sällskap. Camilla och Felix tog en liten hångelstund i kundvagnen innan vi åkte hem.

Fick i tisdags reda på att jag inte kommer att jobba kvar i Storvik utan kommer att få byta arbetsplats. Hoppas att det inte är alltför långt borta och att besked kommer idag. De skulle vara klar med placeringarna idag så jag går och väntar. Måste ju byta ut chevan och skaffa 2 nya bilstolar nu eftersom vi kommer att pendla båda två. Blir nog bra i slutändan.
Camilla och Viktor hamnar på samma avdelning första året vilket känns skönt. I tisdag gick de ut utan mig till personalen och barnen på gården på Bullerbyn, trygga ungar som jag hoppas kunna funka lika bra till hösten. Ska passa på i sommar och gå ner och hälsa på en del nu när vi vet vilka de kommer att gå hos.