Måndag 15 juli

Hela dagen har gått åt till att packa husvagn och stapla ved. Mest packning har det blivit, men nu är det så gott som klart.
 
Kylvarorna och täcke/kuddar är väl det som inte är i vagnen nu. Men det får bli en fråga för morgondagen.
 
Vi tänkte äta lunch hemma och sen drar vi. Åker halvvägs till Öland imorgon så ca 25 mil blir det. Lite lagom långt.

söndag 14 juli

Blev inte av att blogga igår. När jag kom på det var klockan så mycket och då orkade jag inte sitta och pillra på mobilen.
 
Jag och Peter var ju ner till Stockholm och gick på Iron Maiden konsert igår. Jag roddade ju ihop med barnpassning både här och där. Viktor var med Amadeus och hängde med dom till Malmjärn och badade. Camilla var först på kalas hos Siri och sen åkte hon hem med Elvira. De hann med en vända till Hofors på biltävling också.
Sen tog mamma och pappa över och var kvar tills vi kom hem igår.
 
Vi tog bilen ner till Hotell by Maude som låg i Solna, ca 3 km från Friends arena. Hotellet låg vid stora fula byggnader men invändigt var det jättefint. Rummet var stort och snyggt inrett. Air kondition i rummet var toppen efter att ha suttit i 30 graders värme i en bil utan kalluft.
Det bästa av allt var att efter konserten så var det uppdukat bord med korv och bröd som det bara var att förse sig av. Vi beställde en öl och en cola men behövde bara betala för ölen.
Toppen hotell som vi verkligen kan rekommendera.
 
Konserten var mäktig. 56000 i publiken var stort. Synd att ljudet var sunkigt och dåligt. Det gjorde att det inte blev högsta betyg.
Förbanden VoodooSix och Sabaton var rikigt bra tycker jag.
Jag hade en svacka vid 22 tiden den här gången också då jag blev trött men höll mig vaken iaf denna gången.
 
 
 
 

fredag 12 juli

Idag har vi hunnit med att köra lite häst. Ronja tokbrunstar så det blev en tvätt av bakben innan turen.
Hon var lite ovillig att gå fram så jag fick knuffa på vagnen så det gick lite bättre. Perfekt träning tyckte jag, kunde jogga bakom och styra henne i traven. Jag fick högre fart i joggingen än vanligt.
Skavsåret har läkt väldigt fort så det kändes inte alls av. Aloe Vera Gel är grejen.
 
En vända ved idag med. Sakta men säkert går det. Imorgon blir det en vända på morgonen medan förhoppningsvis de andra sover.