uppdatering

Har varit dåligt med skriva på slutet. Kör en snabbuppdatering inte nödvändigtvis i ordning
- Albins dop. Albin märktes inte av, han var så snäll o lugn och även våra barn satt snällt o tysta i kyrkan som alla andra barn oxå gjorde.
- Markus 18 års dag i Hofors.
-Röstat. som vanligt lika stor fundering på vilket parti som ska få rösten
- Vaknade förra måndagen med en tokvärkande fot kl 2 på natten. Gick inte att somna om med den onda foten dunkande. Upp och jobba som vanligt men haltade runt på jobbet. Åkte till HC efter jobbet och kollade. Troligtvis en inflammerad slemsäck bakom hälsenan. Ska äta inflammationshämmande medicin ett tag. På tisdagen var värken nästan helt borta men sen har den kommit och gått.Men har inte varit lika hemsk på långa vägar igen som första dagen.
-Staplat lite ved. Barnen var jätteduktiga att hjälpa till.
-Rickard var upp i lördags med lastbil och hämtade en stege. Hela familjen fick en liten åktur i lastbil, kul tyckte Camilla men Viktor tyckte nog det var lite väl högt upp.

Idag stannade vi vid lekparken bakom konsum och lekte med Emma och Elin och jag fick prata med mamma Gunilla lite. Har nog inte träffat dom sen ålandsresan. Sen kom Linda och Nelly dit så vi fick leka lite till.

Annars är det bara jobb, jobb och åter jobb känns det som.

till anonym

Ber om ursäkt för inlägget härom dagen. Tänkte mig inte för utan var så uppe i mina tankar när jag skrev så då kom det med. Nu har jag raderat det och vår kommunikation. Har inte så många läsare på bloggen så förhoppningsvis är det inte många som läst det.
Tack för att du sa till mig så jag får tänka till när jag skriver.
Blev nyfiken på vem du är? !

tisdag 7 september

Har haft en sen kväll i stallet ikväll. Skulle bara dit en sväng men svängarna till stallet brukar ha en tendens att bli långa och så även idag. Alla hästägarna droppade ju in under tiden jag var där så jag blev kvar i 2 timmar o prata häst.

I söndags var vi och firade barnens farmor som fyllt år. Tror inte varit dit sen i mars eller nåt. VI har träffat henne så pass mycket ändå så det har inte blivit av att vi åkt in till Gävle o hälsat på. CAmilla och Viktor tyckte att katterna var roliga att jaga.

Annars har vi väl inte gjort så mycket. Varit mest hemma och skrotat. Flyttat runt lite ved så vi får plats med det nya har vi gjort. Gick inte så bra att ha barnen med, de hittar ju gärna på tok på annat håll.

Imorgon kommer barnens mormor hit och är barnvakt när jag ska på personalmöte och Peter jobbar. Tur att våra föräldrar ställer upp när de kan.

Och vet ni, nya gropar har vi : ) Denna gången är de inte på vår gata men lite meckande kan det vara att ta sig förbi för de har grävt alldeles i korsningen till  vår gata.