Söndag 30 november

Har tvättat fönster och bytt gardiner i alla fönster idag  + att ljusstakar kommit fram. Eller inte alla, fönstren i vardagsrummet blir imorgon. Måste ta och köpa nya gardiner dit först och det ska jag göra efter jobbet imorgon.
 
Har varit trött idag så vi kom igång sent som attan. Två sena nätter tar ut sin rätt när man är 42 och inte van att nattsudda. 
Jag kom ju hem 1.30 fredag natt och Peter kom hem 00.30 inatt.
 
Orkade inte ta tag i träningen idag men har ätit bra och nyttig mat i lagom mängd. Höll mig inom mitt ätfönster dessutom.
 
 
Trevlig första advent på er..
 

Lördag 29 november

Tar nya tag med skrivandet igen. 
 
Har varit galet trött i veckan och har blivit förhoppningsvis imun mot pepparkaksdegs suget. I onsdags åt jag för mycket deg och brända pepparkakor på rätt tom mage vilket resulterade i ett illamående och en trötthet utan dess like. Ville knappt se åt degen när barnen ville baka det sista igår och något sug efter de nygräddade kakorna fanns inte.
 
Men veckans höjdpunkt kom igår. Jag och Gunilla fick äntligen åka in till Folkets Hus i Sandviken och se på mina favoriter John Lindberg Trio.  Vi satt med Sandvik och bordet var placerat på dangolvet så man satt nära scenen. Lite synd att de spelade under maten, hade velat dansat mera till dem.
Martins fru väntar barn vilken dag som helst så Chris hoppade in istället och skötte jobbet med bravur.
 
De hade Stefan Nykvist som gästartist. Hade ingen koll på honom innan men vilket energiknippe han var. Riktigt lyckopiller. Självklart måste jag ju fotas med "mina killar" efteråt.
 
På Facebook fick jag en välbehövlig utskällning av Åke. Han var en klippa i Periodisk Fasta gruppen jag är med i och han kunde verkligen ge oss en puff vid behov. Nu har jag tagit tag i maten och imorgon blir det träning igen.
Tänker äta enligt 16:8 och ta hjälp av matdagboken i början för att kunna räkna kalorier så jag inte överäter.
 

Tisdag 25 november

Igår tog jag tag i och röjde hyllan i Viktors rum där jag lagt mina tidningar och andra papper. Den har alltså varit knökfull av bös men nu har jag sorterat och slängt.
Blev en hel papperskasse med Hästfocus och ganska många I form tidningar också.
De får ta plats på vinden tills jag ids slänga dem
Huvudsaken Viktor får sitt rum till sitt.
 
Han med Bro syförenings auktion i kyrkan på kvällen. Ropade in en tygväska med grisar på.
 
 
Ny mössa är beställd :)
 
 
 
Idag har det mest varit jobb. Stängde så när vi kom hem var det bara att laga mat, äta och sen var det dags att krypa till sängs för barnen.
 
Dagens stora samtalsämne på min facebook och till viss del Ingstagram var de stora spindlarna som flyttat in i pannrummet. Kärrspindlar är det som kan nå över en normal handflata när de är riktigt stora.
 
Även annonsen i dagens Gävle Dagblad var populär, i alla fall i en hästtråd på facebook.