torsdag 31 oktober

Sitter här och är alldeles matt i kroppen. Inte för att jag är sjuk utan jag har varit på ett tufft Tabata pass ikväll. Mycket tunga övningar med tyngder sätter sina spår men de gör nytta för kroppen.
 
Har varit en tuff dag med matbiten idag. Har haft svårt att hålla karaktären när smörgåsar och godis hamnat framför näsan idag.
Det blir nya tag imorgon. 
 
Köpte pumpor idag. Det fanns bara rätt små kvar så det blev två i år istället för en stor. Lite pickligt är det att få till men resultatet bev skapligt i alla fall och barnen gillade dom. Och det är huvudsaken det.
 

Onsdag 30 oktober

Idag tog jag tag i det här med dataköp. Drog in till Datametropolen i Sandviken och köpte mig en dator. Den gamla lämnade jag in så de skulle kolla över den om den gick att fixa eller iaf rädda korten.
Slog till på en Toshiba för  3500:- de hade på rean. Hade ju inte blivit billigare att åka till Valbo och köpt en dator.
För mig fungerar den ypperligt, kanske att man behöver trycka lite extra hårt på tangenterna men jag sitter ju inte och skriver hela dagarna heller.
Peter klagade på ljudet men då får han vä köpa sig en egen dator med bra ljud på då.
 
Imorgon blir det jobb igen. Nu är de så pass pigga att de kan gå och nu har de ju medicin båda två att få om de blir hostiga.
 
Hade min mät och vägdag idag. Hade minskat 1 cm i höft och midja. Efter helgens kryssning trodde jag på viktuppgång men hade minskat 0,4 kg. Nu har jag bara 200g till att väga under 60 kg. Siktar på det till nästa vägning.

tisdag 29 oktober

Utan dator och jag som har en del att skriva. Tar ju hundra år på telefonen.
 
Var återkoll på sjukhuset idag för Viktors astma. Camilla fick också följa med in eftersom hon får sån jobbig hosta när hon blir förkyld. Läkaren hörde när Camilla hostade att hon inte hade vanlig hosta så hon fick också med sig astmamedicin fast annan sort än Viktor. Båda fick lämna blodprov för allergitest. Viktor för olika mögelsorter och Camilla en allmän om jag förstod rätt.
 
Gmorgon blir