måndag 26/4-10

Måndag igen då.

SÖndagen är bara att glömma. Var skitdålig igår. Vakande 5.30 av Viktor och sen blev det inte mycket sömn. Var bakis som bara den, vet inte hur många toabesök det blev men många blev det. Urk. 
Strax efter 14 var det dags att masa sig upp för vi skulle till stallet för träff med hovis. Faktiskt mådde jag bättre när jag kom ut i friskluften. Fick i mig en skiva bröd utan nått på fram till 17 när jag kunde äta lite mer, inte ens vatten fick jag behålla.

Men vi hade kul på festen. Vi blev bara 5 men det räkte bra med "storviksmorsorna". Vi pratade,skrattade och drack tills det var dags att dra sig iväg mot Granliden. Där var det dåligt med folk och hög musik. Gick knappt att prata. Ett tag var vi på väg att gå hem igen men så kom det lite folk jag kände och då blev jag kvar och surra lite. De andra brudarna gick hem före mig, själv stanna jag till stängning.
 Tyvärr har jag inga skandaler att berätta.

Vänster, höger, höger var mina ledord hem. Präntade in hur jag skulle gå förbi hålen i vägen hem och det funkade. Jippi.

lördag 24/4-10

Igår var vi hemma på gården. Eller försökte vara på gården iaf. Camilla hade ingen lust med det när de arbetade en liten bit bort. När Viktor somnat gick vi ner och tittade  när de jobbade. Det var riktigt intressant att se hur de gjorde. Nu vet jag lite mer om hur det fungerar och hur de gör när de byter ut ledningarna. Betongrören är ett minne blott, nu är det snygga i plast istället.
Kanske man ska skola om sig och arbeta med något sånt här istället, kanske ska höra  med gubbarna på måndag vad man ska ha för utbildning.

Blev pizza som vanligt på kvällen och en film. Nån polisfilm från 90 som man lätt kunde räkna ut slutet på, det såg jag iaf men sov till och från under filmen.

Idag har jag släppt ut hästarna i solen. Tydligen skulle de börja mocka hagar idag men få se om jag kan va med. Eldar just nu och dessutom har jag barnen för Peter jobbar och jag har inte stor lust att ta med dom in i hagen till Maverick. Kanske om vi stänger av en del av hagen. De lär ju inte hinna allt idag så det finns nog och blir över till mig oxå.

Party ikväll. Som jag sett framemot det, första festen på 3,5 år de ni! Peter får va hemma med barnen.

fredag

Blir krångligare o krångligare att ta sig till och från gården nu. Igår hade de grävt 3 stora hål i vägen. Var lite otäckt att ta sig förbi med Viktor på armen och Camilla i järngrepp i handen. Gick knappt att ta sig förbi med tom vagn sen. Idag håller vi oss på gården, vill inte riskera att hamna i en grop eller komma ivägen för en traktor eller lastbil.
Bild från närmaste gropen som är lättast att ta sig förbi.

Vi var in till Gävle igår och gjorde av med en del av presentkortet jag fick, eller en stor del av pengarna. Köpte mig en klänning, en blus och leggings. Så nu är jag rustad till festen på lördag.  Letade oxå efter ny bh men det var ingen som passade av de jag provade så det får bli en annan gång. Hanna följde med som sällskap men hon handlade mer än mig. Trevligt var det iaf.

När vi lämnat av Hanna åkte vi till Linda och hämtade kläder jag beställt. Både Me and I och Wild Mango kläderna hade kommit. Fick supergod kaka där med jordnötter på. Blev perfekt med det salta till den söta kakan.

Ska nog ta och klyva och stapla den sista veden idag. Vet inte varför det inte blivit gjort men nu när vi inte kommer någonstans och vädret är ok så finns ingen undanflykt.