rackarns rådjur

Igår var jag så glad att den gula krokusen kommit upp lite
Och idag när jag kom hem såg det ut såhär.
Rådjuren hade ätit upp alla krokusar som kommit upp lite grann. Jag kan säga som så att just nu står inte rådjuren högt i kurs hos mig.
 
Blev ingen motion idag. Blåster så väldigt och var isgator så även med brodd hade det varit fara o färde.
 
Tog ju in Wasa och Unica idag. När jag kom till stallet så sprang Wasa i hagen och gnäggade så jag tänkte att nu kommer han att vara jobbig att leda in men han gick jättesnälltbredvid och lyssnade på mig trots blåsten. Gullehästen :)

2,5 km

Har nyss kommit hem från en liten joggingvända. Joggade hela 2,5 km utan att gå en enda gång, jo jag stannade till när jag skulle över vägen för det kom en bil men den skulle svänga så det blev ca 2sek jag stod still.
Ett par gånger tyckte kroppen att nu räcker det men jag fortsatte jogga och då gick det trötta/onda över och kändes riktigt bra. Nöjd är jag iaf över dagens prestation.
 
Har bestämt mig för att jag ska springa både Vårruset och Tjejmilen iår. Har sen tidigare 10 medaljer från varje lopp så vi får väl se om det blir 20 till. Vi tar ett lopp i taget.
 
Imorgon måste jag komma ihåg att ringa till Årsunda där jag tänkte att Camilla och ev Viktor ska få börja ta ridlektioner på shettisar.
 
Nu blir det lite turkisk yoghurt med bär och kanel innan dusch och säng.

En liten larv

Imorse när jag kom ut på bron låg den här lille gynnaren i solen och njöt. Det var verkligen varmt mot ytterdörren, hettade i ansiktet.
Om en stund ska jag och barnen gå ut i solen en vända och fika. De behöver komma ut, jag orkar inte ha dem inne mer. De bråkar och tjoar och stojar och är verkligen inte sjuka idag. Visst får de hostattacker men de går över rätt fort och sen är det hundra knyck igen.
 
Funderar på om jag ska lägga slingor i håret när jag ska till FrizzAnn om 2 veckor. Känns som det skulle behövas i den grånande kalufsen.