sliten

Känner mig lite sliten idag efter en kväll med bästa brudarna. Men vad gör det om hundra år. Hade en kanonkväll hemma hos Jenny med goda pajer och ett gäng glada tjejer. Som vanligt när man träffas ett gäng med mammor så måste det vanliga diskuteras : graviditeter, hemska förlossningar och sex.
Kul hade vi med massa skratt och en del dricka. Jag som skulle ta det lugnt drack upp min liter vin jag hade med mig men som tur var höll jag mig till en sorts dricka. Ja det slank ner en cider på Granliden där vi hamnade runt 12 tiden.
För en gångs skull när jag var på dansgolvet kände jag mig riktigt lösgjord eller hur jag ska säga. Kunde dansa på och struntade i hur de andra såg mig som jag brukar.

Gick hemåt med mina nästangrannar som följde mig till postlådan, trevligt med ny bekantskap. Vi hade inte pratat med varandra förr. Många komplimanger fick jag också vilket alltid är trevligt. Insåg att jag kan inte fylla 40 nästa år utan det måste vara 30, det trodde flera. Inte illa va ?! Tänk att man är så välbehållen.

köpis

Idag har jag och Viktor varit till köpis. Inte ofta vi gör något själva så han fick hänga på idag när Camilla iaf skulle hålla sig lugn och helst vila lite så hon inte blir sämre igen. Febern är sågott som borta så det är bara att hålla tummarna att den gör det.

Jag hade bestämt med Sara att träffas innan hon började jobba så vi kikade lite på kläder och skor innan en fika och sen lite mer affärer. Kom hem med skor, klänning och linne till mig för 200:- ihop. Shorts och solbrillor åt Viktor. När jag handlade i sista butiken och hade lite bråttom att åka hemåt upptäckte jag att presentkorten jag hade på köpis har sista datum den 31/7 så det blir till att handla i helgen igen.

Igår kväll var jag ute på en kvällstur med Andy runt wall. Det var jätteskönt att komma ut en vända i lugn och ro i värmen. Men när jag red så kände jag att det verkligen är sista månaderna för honom nu. Inte bara att tänderna är dåliga, det känns att han börjar bli lite knackig. Han är inte halt men det har blivit värre i vänster fram som han snubblar till med. Han har haft så i många år men inte så tydigt som nu. Nu är det bara det värsta kvar som jag kommer att dra på- att boka tid.
Har även bestämmt mig för att inte skaffa ny häst än på ett tag. Om det inte trillar över mig någon lämplig.

sjukling igen

Camilla började hosta härom kvällen men bara på kvällarna och i tisdags hade hon över 39 grader på kvällen men så gott som feberfri igår. Men igår kväll körde hostan igång igen och lite höjd temp hade hon.
 Hostan har hållit mig och Camilla vaken sen halv 3 inatt med bara kortare sömnstunder. Viktor var vaken någon timme med och Peter likaså.
När klockan var 5 tyckte C att VIktor skulle väckas men det lyckades jag hindra. Vid 7 var hela familjen vaken och det var inte riktigt vad vi önskade då. Strax efter 10 på förmiddagen knoppade Milla in och sov till efter 12.30. Återstår att se till kvällen hur det går att lägga henne då.

Igår var det så varmt och kvavt ute så vi tog och åkte ut till Eltebo för att testa barnens nya flytvästar. Camilla var en fegis men så här i efterhand var det kanske sjukdomen som tog ut sin rätt.
Däremot Viktor badade som en tok. Han fick hoppa i från bryggan medan Peter höll i hans händer och det var tydligen jättekul. Inne vid stranden fortsatte han att hoppa i vattnet. Efter ett tag fick de bada utan flytvästar för de var ju på för att de skulle känna av hur de känns när de blir våta.

Camilla har nu varit utan blöja sen i måndags. Vi sa att hon skulle få en cykel om hon slutade med blöjan och än så länge fungerar det bra. Behövs bara en påminnelse om cykeln när hon inte vill gå på toa så går hon. Imorgon eller på lördag blir det en resa till Köpis för att inhandla en cykel åt lilla donnan.