Fredag 30 augusti

Har varit hemma och vabbat med Viktor idag. Han var hostig och snorig när jag kom hem från jobbet och det blev bara sämre och sämre med hostan. När han blir rejält hostig så blir det ju mer puffande och med mycket puffande kommer magknipen som ett brev på posten. Varannan timme inatt har han vaknat med knip. Då vrålar han rätt ut för han har så ont stackarn. Det skär i mammahjärtat när man inte kan hjälpa på något vis utan bara bära omkring på honom och trösta. 
Imorse mådde han mycket bättre. Han har haft sina hostattacker men inte som igår och han har varit pigg och sprallig. 
 
Idag blev det ingen träning heller utan siktar på både lördag och söndag. Maten idag ska vi inte prata om, fuskätning så det smäller om det med både smörgåsar, munk och pizza. Imorgon blir det andra bullar, då är det slut på slaskeriet.

torsdag 29 augusti

Igår blev det inget bloggande för datorn pajade då. Jag som var så glad eftersom vi hade mätdag. Hade tappat 1 centimeter på flera ställen och 2 cm i midjan på 10 dagar. I vikt hade jag minskat 3 kg, nu är det lite missvisande för jag vägde in mig en kväll och körde vägningen igår på morgonen. Men 2 kg kan jag nog räkna bort :)
 
Igår var det en 1000 kcal dag som gick bra. Det är tur att vi har en crosstrainer i källaren så jag kan gå ner dit och köra mitt program där. Blev efter 20.30 innan jag kom ner men det gör ju inte så mycket eftersom jag är hemma.
 
Idag har jag en 500kcal dag och den har varit lite jobbig idag. Men har klarat mig med nöd och näppe med ca 30kcal för mycket. Ingen träning idag eftersom jag tränat 2 dagar i rad.
 
De ringde från Viktors avd idag och han var hostig och hängig. Peter fick ta vab idag så är jag hemma imorgon. Vi hade redan en som vabbade så det var svårt att gå hem för mig.

Tisdag 27 augusti

Idag var det fastedag. Drack bara vatten fram till 10 när vi gick över på Berglunds bageri och köpte frukostbröd. Blev ett litet plommonbröd med en skinkskiva på, till lunch sallad med köttfärsröra och till middag en smoothie.
Jag som inte ens gillar kolsyrat vatten fick ett infall på affären och köpte en flaska Loka med smak av Choklad shake, den var riktigt god faktiskt. Det är bra att få i sig lite extra salt på fastedagarna så då blir en sån dricka bra.
 
Kom iväg i tid på en motionsvända idag. Joggade bort till Kalles koja där jag körde mitt styrkepass med vedträn som hantlar ( man tager vad man haver). Gick riktigt bra och det blev 5,5 km löpning vilket var nån vecka sen nu. Har dessutom anmält mig till ett motionslopp i mitten av september så det gäller att ligga i och träna.
 
Camilla har varit och lekt med Joline idag. Kul när kompisarna ringer efter henne.
Viktor cyklar snart själv han med, någon dag till sen så.