söndag 29 september

Påbörjade ett inlägg igår men det hann jag inte med att skriva klart och lägga ut.
 
Hann med en hel del igår faktiskt.
Började med att kliva upp i skaplig tid för att fixa iordning matsäck åt Peter som skulle på rally (ja jag vet att jag skämmer bort honom men det går fortast att ordna själv utan att han ska fråga om ditt och datt om han skulla fixa själv).
När det var packat åkte jag till Kungsgården där det var klädbytardag på Birgittagården. Fyndade stövlar och överdragsbyxor åt Viktor, 2 par kängor och vinterjacka och byxa i märket Gneis åt Camilla. Köpte lite småbilar och en bok oxå av bara farten.
 
Hemma igen blev det städning, inslag av paket, skjutsa Camilla på kalas och handla mat och blomma med Viktor, hämta Camilla och fixa iordning oss inför nästa kalas. 
Den här gången gick färden till Gävle där vi firade svärmor Gun Britt som fyllt år och hade kalas för släkten. Det bjöds på goda pajer och en ännu godare vaniljpannacotta. Trevligt sällskap med halva släkten. Saknades några av Peters kusiner men det var deras förlust.
Vi blev inte så långrandiga eftersom barnen var med.
 
Glömde ju. Jag och Viktor var ju in på Purple Dreams och köpte byxor åt mig. Hittade ett par svart snygga jeans men de var för STORA :). Jag testade 38 och hade behövt 36 men det fanns tyvärr inga kvar.
Testa skinnbyxor(fejk) och började med 38 som satt ok men testade för skoj skull 36 och de satt lite tajt men inte så det störde. Så det fick bli dom. Jag som före midsommar köpte byxor i 42 och nu kan ha 36. Snacka om sporre att fortsätta gå ner i vikt. 
 
 

fredag 27 september

Hann in till Sandviken en vända efter jobbet idag för att köpa present till Herman som Camilla ska på kalas till imorgon. Svårt att köpa present åt någon man knappt känner men det blir nog bra.
 
Träffade Annica och Agnes på affären så vi hann med en liten trevlig pratstund innan vi skildes åt.
 
Har inte gjort så mycket mer idag. Maten har fungerat rätt bra idag. Vi åt Thaimat och jag köpte 4 små rätter åt mig och barnen att dela på. Jag åt kycklingen med 2 msk ris till, sen fick det vara bra och jag blev nöjd.
 
Känner i kroppen att jag tränade igår men på ett positivt sätt. Det stramar i musklerna både här och där men gör absolut inte ont.
 
Imorgon blir en fullspäckad dag igen. Det är klädbytardag i Kungsgården som jag tänkt åka på, Peter ska på rally och Camilla ska på kalas hos Herman. På kvällen ska vi till Gävle och fira Gunbritt. Däremellan någon gång ska vi ta och städa också.

torsdag 26 september

Vaknade med grym värk i rygg och nacke idag. Jag som hade tänkt besöka gymmet innan jobbet imorse. 
Det blev iaf bättre under dagen så på eftermiddagen var det helt borta.
 
Blev ett pass crosstraining med inriktning bål ikväll istället. Jösses vad jobbigt det var för armar, mage och ben. Alltså hela kroppen. Det var riktigt skönt och för att vara med för första gången bland de andra kan ingen säga att jag inte hängde med och orkade, för det gjorde jag verkligen. Var vissa övningar med situpsen som jag inte riktigt fixade men det mesta andra gick strålande. 
Hoppas jag får möjlighet att gå dit fler gånger.
Att jag klarade det så bra är mycket tack vare träningsprogrammet jag haft i 6 veckor nu. Många övningar nu var ju samma muskelgrupper men med annan övning bara.
 
Imorgon blir det nog ett lätt pass på gymmet för att sträcka ut lite muskler :)