fredag 31 maj

Har inte gjort många knop idag förutom jobbet då men där var det rätt lugnt också. Vi har varit ute mycket i sol och värme idag. Bäst att passa på medan det går.
 
Har stekt pannkakor som Camilla och Viktor ska ha med sig imorgon när de ska åka till Furuvik med sin farmor och titta på Sean Banan. Jag och Peter åker till Stockholm och lyssnar på lite hårdare musik, nämligen Kiss.
 
Gjorde hemmagjord rödbetssallad idag. Både gott och lätt att göra.

torsdag 30 maj

Har haft sommarfest på mitt jobb idag så ytterligare en sen kväll på jobbet har spenderats.
 
Ikväll blev det rundan runt wall. var ett tag sen nu. Såg en älg vid vassäng.Var länge sen jag såg    en fri älg. Var tungt att springa idag, känns som jag  har  en förkylning på väg att bryta ut.
 
Nu är det fredag innan ni kan läsa det här. Missade att publicera igår

onsdag 29 maj

Äntligen blev det riktig träning idag. Joggade ner till skolan och vid deras "tränings område" körde jag igenom styrktränings programmet som jag fick av Lisa. Det var jobbigt men jag höll i.
När det var klart sprang jag uppför "kullen" vilken är lika jobbig som vanligt. Tog även den tunga backen  vid grevbacken joggande.
 
Jobbigt var det men nu börjar träningsvärken komma smygande.
 
Var ut på en promenad med barnen efter jobbet och då gick vi förbi en polisbil. När vi gick förbi bilen kom en polis till bilen som började prata med oss. Jättetrevlig tjej. De var ute och kollade nykterheten, just då var det mycket trafik så hastigheten höll sig på en vettig nivå på bilarna. De hade sorgligt nog tagit några som druckit lite för mycket.
 
Förskolan Viktor och Camilla går på hade gårdsfest så för första gången kunde vi gå hela familjen. Trevligt att göra en liten utflykt tillsammans. Camilla fick en "medalj" eftersom hon flyttar till Villekulla där alla 5åringar går-