lördag 30 november

Inte blev det någon joggingtur imorse heller. Valde att sova en stund längre istället.
Väckte barnen vid 7.30 innan vi skjutsade Peter till jobbet. Sen hem och åt frukost. Jag tog en tupplur medan barnen lekte, så skönt att barnen är så pass stora att de fixar det.
Sen poade vi på med inget speciellt innan vi åkte in till köpis. Camilla fick rida utanför Hööks där de hade ponnyridning och sen var vi in på Coop Forum och köpte skor och adventskalender. 
Var in på Outletbutiken och köpte fleecetröja och promenadskor åt mig och varsinn T-shirt åt barnen för 350:-.
 
Därefter hem och hämta glömda ficklampor och teckningar och vidare till Nymmenåsen för att lämna teckningarna till tomten som var där.
 
Innan vi åkte hem var vi ner på affären och handlade lite mat innan det var dags att bege sig hemåt.
 
Nu väntar jag bara på att Peter ska komma hem från sin julfest men då har jag nog hunnit sova en stund.
 
 
 
Välfyllda julstrumpor väntar barnen imorgon :)
 

fredag 29 november

Åh ikväll hade jag gärna varit på Folkets hus i Sandviken på julfest. JLT (John Lindberg Trio) spelar där med Hank T Morris, alltså rockabilly. Hade varit kul att åkt dit och fått svinga sina lurviga men fick inte med mig någon och åka själv är inte kul.
 
Kom inte i säng så tidigt igår som tänkt men jag la mig 22.05 och sov nog 22.07. Så trött var jag. Vaknade vid 5.40 imorse rätt pigg. Behövde en natts sömn så var jag på banan igen. Ska ta och lägga mig strax, ska bara skriva klart och duscha.
 
Vi har bara varit hemma och myst efter jobb/förskola idag. Skönt det med även om barnen börjar knorra ibland om att leka med kompisar. 
 
Har verkligen skött mig uselt i veckan med träningen. Inte en gång har jag tränat, mycket beroende på att Peter kommit hem sent. Fast jag kan inte skylla på det heller, har man bara viljan så går det. 
Hoppas jag har viljan imorgn bitti, tänkte försöka mig på en joggingtur innan vi skjutsar Peter till jobbet vid 8.10. Han ska på julbord direkt efter jobbet och har inte lust att lämna bilen över natten.
 
Hittade ett mysigt julpyssel som man kan göra med barnen på jobbet där även de yngsta kan vara delaktig. Julgranskulor med snögubbar av handavtryck :)
 

torsdag 28 november

Idag har mina nätter med lite sömn kommit ifatt mig. 
Tänkte åka till gymmet och träna i morse innan jobbet men det var bara att slå ur tankarna när jag vaknade. Mådde verkligen uselt och var orkeslös, hade ont precis som träningsvärk men har inte tränat sen i söndags så det är det inte.
Har varit hängig hela dagen på jobbet och sov på min rast, vilket inte händer ofta.
 
Barnen verkar också trötta idag så jag tror att vi alla 3 går och lägger oss riktigt tidigt idag.