Man ska ha husvagn

Ja då är vi med husvagn då. Igår gjorde vi klart affären med brorsan så nu är vi husvagnsägare med allt det innebär. Nya overaller bara måste vi köpa så vi matchar varandra :) Nejdå här blir inga lika inte.

Men det blir till att kolla vad vi behöver fylla på med i vagnen, måste sätta oss och skriva listor. Tallrikar och glas i plast kom jag på att jag har som jag beställde från Ellos för kanske 10 år sedan som inte blivit uppackade.

Nu ska vi gå ut och testa sätta upp förtältet på gården så vi har gjort det någon gång innan vi ska ut bland folk och göra det. Vill ju inte göra bort oss alltför mycket på nya ställen.

Igår hade vi en härlig dag på och vid Näsbysjön med mamma och pappa. Vi var ut nån timme på sjön med båten och Viktor släppte loss rätt fort och vågade gå lite utan mitt sällskap.
Tillbaka i hamnen så lyssnade inte Camilla utan gick ner till båtrampen och skulle känna på vattnet med foten och vips så låg hon med benen i vattnet och kom inte upp. Som tur är får inte barnen gå utan flytväst så även om hon helt trillat i hade hon iaf inte sjunkit.

Vädret var helt underbart och det fläktade skönt vid vattnet. Synd att det inte går att bada vid båthamnen.


Glömde skriva att i måndags fick Camilla sin efterlängtade cykel eftersom hon slutat med blöja. Hon var lite trevande i början men efter ett tags tränande går det som en dans. VIktor har oxå lärt sig cykla fast han knappt når ned till pedalerna.

Kommentera här: