mycket tårta blir det..

Ja den här veckan har det blivit mycket tårta. Varje dag på öppna har vi ätit tårta. Alltså 3 dagar i rad och i em så ska vi förhoppningsvis till brorsan och äta lite till.

Igår var svärmor hit en vända och hälsade på. Camilla pratade med henne så öronen höll på att trilla av. Camilla var dödstrött så till slut gjorde hon massa tok hela tiden för att inte somna. Inte ens duscha var roligt men hon kvicknade iaf till efteråt så hon orkade äta välling innan det var natti natti.
Välling slutade hon ju tvärt med efter magsjukan men började igen i förrgår. Skönt tycker jag då hon är lite dålig att äta i vanliga fall.

"Gubbarna" som håller på med gatan gjorde ju en parkering till bilarna efter vår gata nu när de håller på o gräver o bökar. De grusade upp en liten med plats för 4 bilar så den räcker ju inte långt då vi har 2 bilar.
Åkte hemifrån vid 1 tiden och kommer tillbaka ca 15.30. Då har idioten som bor på Burmansgatan dragit dit sin skrotbil som stått på hans gård trasig länge och ställt den så jävla tokigt att han tar upp två platser.
Lasse B skulle gå och prata med honom sen har jag inte hört mer men när Peter kom hem vid 6 var bilen kvar.
Snart skickar vi polisen på honom för hans skumraskaffärer med kreti o pleti som står mitt i vägen med sina bilar o knappt flyttar sig när man kommer. Blir så jävla förbannad på folk som honom. Blää.

Kommentera här: