sliten

Känner mig lite sliten idag efter en kväll med bästa brudarna. Men vad gör det om hundra år. Hade en kanonkväll hemma hos Jenny med goda pajer och ett gäng glada tjejer. Som vanligt när man träffas ett gäng med mammor så måste det vanliga diskuteras : graviditeter, hemska förlossningar och sex.
Kul hade vi med massa skratt och en del dricka. Jag som skulle ta det lugnt drack upp min liter vin jag hade med mig men som tur var höll jag mig till en sorts dricka. Ja det slank ner en cider på Granliden där vi hamnade runt 12 tiden.
För en gångs skull när jag var på dansgolvet kände jag mig riktigt lösgjord eller hur jag ska säga. Kunde dansa på och struntade i hur de andra såg mig som jag brukar.

Gick hemåt med mina nästangrannar som följde mig till postlådan, trevligt med ny bekantskap. Vi hade inte pratat med varandra förr. Många komplimanger fick jag också vilket alltid är trevligt. Insåg att jag kan inte fylla 40 nästa år utan det måste vara 30, det trodde flera. Inte illa va ?! Tänk att man är så välbehållen.