söndag 13 februari

Ja då är det dags igen då. Denna gången är det Camilla som blivit sjuk. Började på fredagskväll med en riktig hosta igen, igår fick hon feber och var riktigt trött och grinig. Idag är hon feberfri igen och pigg som en mört. Snorig förstås och hon får hostattacker men ändå känns hon rätt ok. Imorgon får Peter vara hemma och sen får vi se till tisdag hur hon mår då.

Viktor har idag visat stort intresse att sluta med blöjor. Inte mindre än 4 gånger idag har han envist talat om att han ska på toa. När han väl sitter där ska han läsa böcker precis som syrran gör. Och faktiskt så har han bajsat 2 gånger och kissat en av gångerna så nog verkar han ha knäckt koden allt. Då är det bara att hoppas att syrran hänger på. Trodde ju att hon skulle vara först, hon har ju iaf fyllt 3 men icke då.

Tur att vi fick låna brorsans V70 förra veckan när chevan gick som en kratta. På fredagen skulle jag ta Toyotan till jobbet men det var ju halv snöstorm och oplogade vägar ute när jag skulle åka. Då var jag glad att volvon stod kvar så jag kunde ta den och tuffa mig in till Sandviken. Med Toyotan hade jag inte tagit mig från gården.

I onsdags var jag och alla andra pedagoger på Sandvikens förskolor på föreläsning i Gävle om förskolans läroplan som det har blivit en del ändringar i. 3 timmar höll den på men faktiskt var det riktigt intressant och föreläsaren var bra så jag var rätt pigg hela tiden.

Efter jobbet på torsdagen var jag och hämtade Viktor och Camilla och sen åkte vi till Hammarby och hälsade på på mitt gamla jobb. Saknar än alla där. V och C ville inte åka hem utan skulle leka mera.