fredag 29 november

Åh ikväll hade jag gärna varit på Folkets hus i Sandviken på julfest. JLT (John Lindberg Trio) spelar där med Hank T Morris, alltså rockabilly. Hade varit kul att åkt dit och fått svinga sina lurviga men fick inte med mig någon och åka själv är inte kul.
 
Kom inte i säng så tidigt igår som tänkt men jag la mig 22.05 och sov nog 22.07. Så trött var jag. Vaknade vid 5.40 imorse rätt pigg. Behövde en natts sömn så var jag på banan igen. Ska ta och lägga mig strax, ska bara skriva klart och duscha.
 
Vi har bara varit hemma och myst efter jobb/förskola idag. Skönt det med även om barnen börjar knorra ibland om att leka med kompisar. 
 
Har verkligen skött mig uselt i veckan med träningen. Inte en gång har jag tränat, mycket beroende på att Peter kommit hem sent. Fast jag kan inte skylla på det heller, har man bara viljan så går det. 
Hoppas jag har viljan imorgn bitti, tänkte försöka mig på en joggingtur innan vi skjutsar Peter till jobbet vid 8.10. Han ska på julbord direkt efter jobbet och har inte lust att lämna bilen över natten.
 
Hittade ett mysigt julpyssel som man kan göra med barnen på jobbet där även de yngsta kan vara delaktig. Julgranskulor med snögubbar av handavtryck :)
 

Kommentera här: